Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pest - Lovarda képes leírás - Lovarda.tlap.hu
részletek »

Pest - Lovarda - Lovarda.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: lovarda.tlap.hu » Pest - Lovarda
Keresés
Találatok száma - 38 db
 Petneházy Lovascentrum

Petneházy Lovascentrum

Esküvő, rendezvény, családi hétvége - a Petneházy Huszárcsárda ideális helyszín Önnek mi a legfontosabb az esküvői helyszín kiválasztásakor? Az ételválaszték? A kiszolgálás? A helyszín szépsége? A megközelítés? A parkolás? ... Megannyi paraméter, amelyeknek nehéz mind megfelelni. A Petneházy Huszárcsárda a budai dombság egyik legszebb zöldterületén fekszik. A séf a házias és mindenki által kedvelt ízeket modern választékkal egészíti ki. A felszolgálók barátságosak. Parkolni pedig nagy területen könnyedén lehet.

Apaj

Apaj

Üdvözöljük! A Lupo Lovas Club Budapesttől 45km-re, Apaj község határában a Kiskunsági Nemzeti Park területén lévő lovarda, hagyományos módon, vályogtéglából épült parasztház, faházak és sátortábor. Lovardánkban lehetőség van kempingezésre. A szabadidő játékos eltöltéséhez a társasjátékok, tollaslabda, ugrókötél, focilabda, homokozó, kerékpár és quad ad lehetőséget. Elsajátíthatja a western vagy az angol lovaglást. Kipróbálhatja a lasszózást és a pónifogatot. Versenylovakkal ugrathat akadálypályánkon. Maratonkocsival és hintóval is kipróbálhatja tudását a lovardában vagy akár a Kiskunsági Nemzeti Parkban.

Babatvölgyi Lovarda

Babatvölgyi Lovarda

A tartási rendszerünk az istállók állaga, a szolgáltatások színvonala miatt a térség egyik legmodernebbjének és legmegbízhatóbbjának tekinthető. A folyamatos állatorvosi felügyelet ellátásához saját állatorvossal rendelkezünk. A nálunk tartott lovak a saját ökogazdálkodásunkban termelt takarmányt (széna, abrak) kapják. A Tanüzemnek 4 db zárt, fából készült belső karámja van, melyek a lovak szükséges szétválasztására jó lehetőséget biztosít. A 2002. évben villanypásztoros megoldással mintegy 4 ha-os területet kerítettünk be és létrehoztuk a külső legelők rendszerét, ahol szakaszolási lehetőség is adott. A bértartás (mint fő tevékenység) mellett számos lovas rendezvénynek adunk otthont, így az elmúlt években vadászlovaglásokat, díjugrató versenyeket is rendeztünk. Szolgáltatásaink között megtalálható a belovaglás, a lovasoktatás (futószár, osztály- és tereplovaglás), terephintózás, a nyári lovastáborok, illetve lovas hétvégét teljes körű szervezése.

Bátor Lovasiskola

Bátor Lovasiskola

Lovasiskola bármilyen korosztály részére. Minden gyerek álma, hogy egyszer részt vegyen egy túralovagláson egy gyönyörű tájon, egy mezőn, vagy bármilyen helyen. Ha szeretné Ön is egy kellemes, mégis sportos kikapcsolódást a hétvégére, akkor jöjjön el egy túralovaglásra, vagy vegyen részt előtte lovas oktatásunkon, ha még új dolog Ön számára a lovaglás!

Buckaroo Ranch - western lovaglás

Buckaroo Ranch - western lovaglás

A korabeli nyugat szinte hihetetlenül békés volt, s nem olyan vad, mint amilyennek utókor elképzeli. Még kevésbé hasonlított ahhoz a 'romantikus vadnyugat'-hoz, amilyennek az ott élők szerették volna látni és láttatni.Az építés jellemezte inkább, mint a rombolás. Minden olyan napra, amikor fegyveres konfliktus robbant ki a réz bőrűek és a fehérek között, minden golyóváltásra vagy rablásra, minden - az ember vagy a természet által előidézett - katasztrófára több tucat, sőt több száz olyan nap és hét esett, amikor nem történt semmi különös. A határvidéken élők számára az élet nehézséget és küszködést jelentett, a magány és az egyhangúság jellemezte napjaikat, nem pedig a hőn áhított izgalom. A köztudatban élő kép és a valóság közti különbséget legjobban a Nyugat szimbólumaként ismert cowboyok élete testesíti meg. A Buckarooranchról közvetlen kijárás terepre. Érd, Sóskút, Törökbálint és Biatorbágy határai között .Mezők, dombok, völgyek, legelők, erdőkkel szegélyezett részén, gyönyörű környzetben tereplovaglási lehetőség gyakorlott lovasok részére.

Csemő

Csemő

Mindketten városi emberként ismerkedtünk meg a vidéki élettel. Gyökereink ide vezettek minket, hiszen nagyszüleink még gazdálkodók voltak, ám a lovak szeretete nélkül talán sosem szántuk volna magunkat a nagy váltásra, a városi élet feladására. Nem bántuk meg. Fiatal felnőttként találkoztunk a lovakkal, a lovaglás élményével. Első lovasélményeinket bérlovardákban, bérlovakon szereztük. Idővel saját lovat, lovakat vásároltunk, s hamar eljött az a pillanat is, amikor már vidéki otthonunkban alakíthattunk ki számukra istállót, karámot. Ahogy a lovaglásra, a lovastudás fejlesztésére egyre több időt, energiát áldoztunk, s lovunk, állatunk is egyre több lett kinőttük a falusi házat, kertet. Szerencsére rátaláltunk álmaink tanyájára itt Csemőn, ahol tágas a tér, és elképzeléseinket megvalósíthatjuk. Mindketten rendelkezünk lovasoktatói és lovastúra-vezetői képesítéssel, Csikasz pedig terápiás lovasoktatói képzettséggel is. A gazdaság rendben tartása, a lovagoltatás és túrák, táborok szervezése, lebonyolítása teljes embert kiván, így szinte minden időnket erre fordítjuk. Csikasz ügyes bőrműves. Keze munkáját dicsérik kantárjaink, lószerszámaink, kiegészítő felszereléseink (lábszárvédők, nyeregtáskák) de kézi csomózású kötőfékeink, és idomító száraink is. Hosszúhomlokra a tanya fejlesztése, építése, a felszerelések, karámok, járművek karbantartása hárul.

Csömör (Boldog Ló Farm)

Csömör (Boldog Ló Farm)

A farmon Appaloosa és Quarter Horse fajtájú lovak tenyésztése folyik. Csikók és tréningezett lovak eladók. Fedezőmének: Dual's First Light (Quarter horse) Mighty O' Dreams (Appaloosa) Dakota O' Dreams (Appaloosa) Ajánljuk ménjeinket a westernt kedvelőknek, és a reining, cutting, working cowhorse és halter vérvonalak keresőinek.

Dabas

Dabas

Dabason, lovasok számára ideális környezetben található a lovarda. A kezdő tanulok körkarámban, futószáron, ill. osztályban lovagolva sajátíthatják el az alapokat. Haladóknak lehetőség van ugrásoktatásra, szállás biztosításával (lónak-lovasnak) egyaránt. Tereplovagláshoz is kedvezőek adottságok. A lovarda közvetlen környezete az Ócsai Tájvédelmi Körzet része.A túrák szálláshelye Hernádon a sportklubban található, a vendégek itt 2db 2 ágyas apartmanban pihenhetnek. Reggelit és vacsorát biztosítunk. A kerthelységben hangulatos borospince mellett, bográcsos, vagy flekkenes vacsorákat készítünk. Természetesen a klub szolgáltatásai is rendelkezésre állnak a lovasoknak.

Delelő Lovastanya

Delelő Lovastanya

Lovastanyánk Budapesttől 25 km-re lévő Erdőkertesen található, Veresegyház és Őrbottyán határában. Mi, akik nap, mint nap lovak közelében vagyunk, úgy érezzük, hogy a stresszel teli, rohanó világban a lovaglás egyfajta visszautat jelent a természethez. E kellemes sport fontos szerepet tölthet be az egészségmegőrzésben. Erre alapozva szeretettel várunk mindenkit, aki a lovak, a lovaglás iránt érdeklődik. Célunk, hogy minél több ember élje át azt a csodálatos élményt, amit a lovas sport nyújtani tud, és akik eddig csak barátkoztak vagy csak most ismerkednek a lovakkal, azok mindennap találkozhassanak e csodás négylábúakkal. A tanyán a legfiatalabbaktól a legidősebb korosztályig mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő programot. Kezdőket, profikat, egyéneket és csoportokat egyaránt szívesen fogadunk. A kisgyermekek pedig a mini játszótéren és a kisállat simogatóban biztosan találnak kedvükre való elfoglaltságot. Tanyánkon lovak bértartására is lehetőség van. Aki úgy gondolja, hogy csak lazítani szeretne, vagy hozzátartózóját elkísérni egy jó terepen, az lovaskocsin megteheti azt is.

Hirdetés
Domonyvölgy

Domonyvölgy

Minden nap 11 óra 30 és 17 órakor lovasbemutatót tartunk, minimum 20 fő esetén, előzetes bejelentkezés alapján. Ezekben az időpontokban szeretettel várjuk egyéni vendégeinket is, szintén előzetes foglalással. A lovasparkba érkező vendégeket a csárdák előtt frissensült tepertős pogácsával, ágyaspálinkával, ásványvízzel kínáljuk. A bemutató programja: - négyesfogathajtás, pónifogathajtás - nomád lovasíjász harci bemutatója: lóról íjazás, dárdavetés, tűzugrás - csikósok bravúrjai: lófektetés, - ültetés, ostorpattogtatás, csikósversenyek - játékos vetélkedő a vendégek bevonásával: üvegleverés karikás ostorral - négyökrös szekér - idomított szamár mókás bemutatója - puszta ötös fogat - Erzsébet királyné lovasbemutatója, korhű öltözékben, dámanyeregben A program végén a vendégek kellemes erdei kocsikázáson vehetnek részt, valamint megtekinthetik a Lázár Lovasparkot. Igény szerint magyar, német, angol nyelven konferáljuk a műsort. Az éjszakai bemutató alkalmával fáklyák, lobogó tábortüzek és diszkréten elhelyezett reflektorok fényénél tekinthetik meg a lovasbemutatót, melynek programja megegyezik a nappali bemutató műsorával.

Dunabogdány

Dunabogdány

A 13 hektáros Szabadidőpark Budapesttől 33 km-re a Dunakanyarban, Szentendre és Visegrád között helyezkedik el. Területén Lovarda, Vendégház, Minifarm, Horgásztó várja a vendégeket. Ideális céges, -családi rendezvények, esküvők lebonyolítására. Teljesen kezdő szinttől a haladókig mindenki számára tanulási és fejlődési lehetőség A teljesen kezdőkrészére a biztonságos lovastorna (voltizs) hevederrel (fogódzkodási lehetőséggel, félelem nélkül, biztonságban) kezdődik az oktatás. A legfontosabb a helyes ülés tanulása egy jól kiképzett lovon futószáron lépésben, ügetésben, majd vágtában. A már nem teljesen kezdők részére, még mindig futószáron, de már nyeregben folytatódik a képzés, és a tábor végére sokan már osztályban, egymás után is tudnak lovagolni. A középhaladó lovasok, akik jól ülnek a lovon (a PENNY futószáras vizsgát letették), a már nehezebb, osztályban való lovaglást gyakorolják. A tábor végén akár karusszel bemutatót is tartanak. Az igazán haladó lovasok (PENNY kezdő osztály vizsgát lették) a díjlovaglás, díjugratás elemeit gyakorolják, terepen is lovagolnak, és a ló kiképzés alapjait tanulják. A lovagláselméleti foglalkozások természetesen mindenkinek a saját szintjén, elengedhetetlenek és segítik az eredményes tanulást.

Dunakeszi

Dunakeszi

A Suttogó tanya Dunakeszin 2004-ben kezdte működését.2006-tól új vezetés alá került. Tanyánk csendes nyugodt helyen található így bitosítja a lovak nyugodt elhelyezését a lovasok számára pedig a kellemes pihenést és kikapcsolódást nyújt.Családias hangulatú hely vagyunk ,figyelembe vesszük a lovasok és lovak egyéni igényeit is. Fő profilunk a lovasoktatás,igény szerint hobby szinten valamint lehetőség van alapszintü díjlovaglás és díjugratás elsajátítására is.Kezdőknek futószáron megtanítjuk a helyes és biztos ülést minden jármódban.Haladóknak szükség szerint van mód ülésjavításra,a díjlovaglás és díjugratás megismerésére,lovaik magasabb szintű kiképzésére.Valamint a környezeti adottságoknak köszönhetően nagyon jó tereplovaglási lehetőség van lovardánkban. Továbbá lovasaink megismerhetik és megtanulhatják a lovakkal való helyes bánásmódot,lópucolást ,szerszámozást.Gyerekeket 6-7 éves kortól várjuk,felnőtteket 99 évesig. Sosem késő elkezdeni!

Ecser

Ecser

A 2009-es év elején a lovarda elfordult a természetes ló kiképzés (Bala-Sa Horsemanship) irányába, amiben megtaláltuk azt a szemléletet, amivel a kezdeteknél indult. Az út hosszú és rögös volt a mostani állapotig, de még közel sincs vége. Azóta sok lószerető embert sikerült magunk köré gyűjtenünk, és mondhatjuk, hogy nevelünk is saját lóközpontú szemléletünk szerint. Azt hiszem, hogy lovardánkban uralkodó családias hangulat, nyugodt környezet sok embert megragadott már sok helyen tapasztalható lovasüzem ellenképeként. Ha neked is fontos, hogy a ló is jól érezze magát ebben a sportban, szereted a közvetlen egymásnak segítő hangulatot, érdekel a természetes ló kiképzés, ami a western lovaglás alapja is, akkor keress minket bizalommal.

Galgamácsa

Galgamácsa

A Galga Lovasklub Galgamácsa falutól 5 km-re, egy erdei tisztáson található. Galgamácsa Pest megye északi részén helyezkedik el, az Aszód és Balassagyarmat közötti közút mellett. Megközelíthető az M3-as autópálya, a 3.sz. főút, vagy Veresegyház felől. A lovardában nyugodt, jól képzett lovak várják a lovagolni vágyó lovasokat és látogatókat. Szakképzett oktatók, edzők segítik a lovasokat a kezdőtől a haladó szintig. Lehetőség van futószáras oktatásra, osztály lovaglásra, a nyári szünetben lovastáborok várják az érdeklődőket. Akik egy kis pihenésre vágynak lovak közelében, azokat vendégszobák várják. A környék szelíd hegyei-dombjai kiválóan alkalmasak túrázásra. Ismerjen meg bennünket!

Gomba

Gomba

Kis, családias hangulatú lovardánkat 1998 nyarán nyitottuk meg Gombán. Nagyszerű hely ez mindazoknak, akik aktív pihenésre vágynak, szeretik a természetben való lovaglást, a jó levegőt. Mindezt megtalálják nálunk és nem is kell messzire autózni Budapesttől, hisz csupán csak 30 kilométerre vagyunk. A lovardában a kezdőtől a haladó szintig mindenki megtalálhatja a maga számára legmegfelelőbbet, az oktatás egyénre szabottan történik. A tereplovaglás kedvelői is hódolhatnak szenvedélyüknek, a környék páratlan lehetőségeket kínál a lovastúrákra. Szolgáltatásaink között szerepel lovak bértartása, gyerekek lovagoltatása, futószáras oktatás, túra és tereplovaglás igen nyugodt, kiegyensúlyozott, megbízható lovakon. Ezenkívül sétakocsi, hintó, lovasszán, pónik és pónifogatok állnak a rendelkezésükre. Egész évben lovastáborok, cégesbulik, szülinapi- és bográcspartik, lovas- és csikósbemutatók, dámalovasok, és fiatal, dinamikus, hozzáértő, jó kedélyű társaság, a környék betyárai, a pegazus csikósok várják 20 jól képzett, azonnal nyergelhető lóval az idelátogató vendégeket! Ha kellemes és maradandó élményekben kíván részt venni, látogasson meg bennünket, várjuk szeretettel!

Gödöllő (Hilltop Farm)

Gödöllő (Hilltop Farm)

Gyönyörű környezetben, a mintegy öt hektáron elterülő Hilltop Lovas Farm dinamikusan fejlődő családi vállalkozás. Célja, hogy lehetőséget teremtsen mindazoknak, akik a lovak, a lovaglás, a lovassportok szerelmesei, és az aktív pihenést választják. Gyermek lovagoltatás (póni) szakoktatóval, kezdő és középhaladó lovas oktatás megbízható lovakkal, haladó lovas és ugró oktatás, tereplovaglás vezetővel, többnapos lovastúra szállással, terepvezetővel. 80 x 80 méteres homokos, illetve 500 méteres vágta pálya. 1 000 nm-es fedeles lovarda. Az istálló feletti pihenőben teakonyha, társalgó, vendégszoba, valamint kényelmes, fűtött férfi és női öltöző, illetve zuhanyzó, mosdó. A parkban 120 négyzetméter alapterületű összkomfortos, téliesített faház: három hálószoba, nappali, konyha, mosdó, fürdőszoba, 100 négyzetméteres fedett terasz. Teniszpálya, teniszoktatás kezdő és haladó szinten.

Gyál- Némedifürdő

Gyál- Némedifürdő

Kellemes pihenést, szórakozást, kikapcsolódást kínálunk Önnek és kedves családjának, ha bizalommal fordul hozzánk hosszabb szabadsága vagy rövidebb hétvégi időtöltése alatt. Lovasprogramjaink színes skálája várja itt, festői környezetben, mint lovasoktatás, karámban lovaglás, tereplovaglás. A legkisbbeknek nyújtott szolgáltatásunk a pónilovon sétáltatás. Reméljük lovaglás közben szerzett felejthetetlen élményeivel térhet vissza a hétköznapok forgatagába. Jelenleg 12 lóval rendelkezünk. Lovas programjait kirándulásokkal fűszerezheti. Szolgáltatásaink között megtalálható a bértartás is. Ezeket a szolgáltatásokat szakképzett lovászaink irányítják. A legkissebbeknek játszótér is rendelkezésükre áll. Estéhez közeledve, ha a Kedves vendég kicsit fáradtabbnak érezné magát, az étteremben töltődhet fel, ahol finom ételek és még finomabb borok várják.

Tuti menü